ПРИЈЕДОР: ВАСКРШЊЕ АКТИВНОСТИ У ГРАДСКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ ПРИЈЕДОР

ПРИЈЕДОР: ВАСКРШЊЕ АКТИВНОСТИ У ГРАДСКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ВАСКРШЊЕ АКТИВНОСТИ У ГРАДСКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ВАСКРШЊЕ АКТИВНОСТИ У ГРАДСКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ВАСКРШЊЕ АКТИВНОСТИ У ГРАДСКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ВАСКРШЊЕ АКТИВНОСТИ У ГРАДСКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ВАСКРШЊЕ АКТИВНОСТИ У ГРАДСКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ВАСКРШЊЕ АКТИВНОСТИ У ГРАДСКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ВАСКРШЊЕ АКТИВНОСТИ У ГРАДСКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ВАСКРШЊЕ АКТИВНОСТИ У ГРАДСКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ВАСКРШЊЕ АКТИВНОСТИ У ГРАДСКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ВАСКРШЊЕ АКТИВНОСТИ У ГРАДСКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ВАСКРШЊЕ АКТИВНОСТИ У ГРАДСКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ВАСКРШЊЕ АКТИВНОСТИ У ГРАДСКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ВАСКРШЊЕ АКТИВНОСТИ У ГРАДСКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ВАСКРШЊЕ АКТИВНОСТИ У ГРАДСКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ВАСКРШЊЕ АКТИВНОСТИ У ГРАДСКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ВАСКРШЊЕ АКТИВНОСТИ У ГРАДСКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ВАСКРШЊЕ АКТИВНОСТИ У ГРАДСКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ВАСКРШЊЕ АКТИВНОСТИ У ГРАДСКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ВАСКРШЊЕ АКТИВНОСТИ У ГРАДСКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ВАСКРШЊЕ АКТИВНОСТИ У ГРАДСКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ВАСКРШЊЕ АКТИВНОСТИ У ГРАДСКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ВАСКРШЊЕ АКТИВНОСТИ У ГРАДСКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ ПРИЈЕДОР

ПРИЈЕДОР: ВАСКРШЊЕ АКТИВНОСТИ У ГРАДСКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ ПРИЈЕДОР

 

Поводом Васкршњих празника чланови Градске организације ДНС-а Приједор организовали су низ активности.

Чланови Мјесне организација ДНС-а Пећани и Рашковац у четвртак (05.04.2018) су посјетили дјецу из удружења „Невен“ и  уручили им пригодне поклоне , а у петак (06.04.2018.) малишане који се лијече на дјечијем одјeлу Болнице у  Приједору.

Актив жена Мјесне организације Приједор Центар на Велики петак (06.04.2018.) организовао је посјету Дневном центру и дјецу обрадовале јајима, соковима, слаткишима и осталим потрепштинама.

Подсјећамо да су, уз подршку потпредсједника Градске организације, Драгана Ромчевића и предсједника МО Центар, Огњена Обрадовића, донирале  Дневном центру, средином марта неопходна дрва за огрев.

Поводом Васкрса ФК „Радник“ Урије организовао је и и турнир у малом фудбалу. Чланови Мјесне организације ДНС-а Приједор 2, подржали су ову манифестацију.  Поред великог броја суграђана и дјеце, догађају је   присуствовао  и потпредсједник Градске организације,  посланик у Народној скупштини Републике Српске, Душко Ивић,  који је присуствовао и Васкршњој Туцијади у Великом Паланачишту.

Актив жена Гомјенице организовао је данас (08.04.2018)  традиционалну Васкршњу Туцијаду, на којој су учествовали мјештани овог насеља.

Такмичење се одвијало у двије категорије: за најљепше и најјаче јаје.

Мјесна организација са Активом жена и младих ДНС -а Чиркин поље посјетили су најмлађе суграђане који се лијече на одјелу Педијатрије Болнице у Приједору и одржали су Васкршњу Туцијаду у Друштвеном дому у Чиркин пољу.

Актив жена ДНС - а Аеродромско насеље поводом Васкрса, већ традиционално је посјетио штићенике Геријатријског центра у Приједор. Приликом ове посјете уручиле су им пригодне поклоне.

Градска организација ДНС-а Приједор свим члановима и симпатизерима жели срећан Васкрс, традиционалним поздравом, ,,ХРИСТОС ВАСКРСЕ".

Close