ПРИЈЕДОР:  ТУРНИР У ОДБОЈЦИ У ОРГАНИЗАЦИЈИ АКТИВА МЛАДИХ МО ДНС-а ГОРЊА ЛАМОВИТА ПРИЈЕДОР:  ТУРНИР У ОДБОЈЦИ У ОРГАНИЗАЦИЈИ АКТИВА МЛАДИХ МО ДНС-а ГОРЊА ЛАМОВИТА ПРИЈЕДОР:  ТУРНИР У ОДБОЈЦИ У ОРГАНИЗАЦИЈИ АКТИВА МЛАДИХ МО ДНС-а ГОРЊА ЛАМОВИТА ПРИЈЕДОР:  ТУРНИР У ОДБОЈЦИ У ОРГАНИЗАЦИЈИ АКТИВА МЛАДИХ МО ДНС-а ГОРЊА ЛАМОВИТА

ПРИЈЕДОР: ТУРНИР У ОДБОЈЦИ У ОРГАНИЗАЦИЈИ АКТИВА МЛАДИХ МО ДНС-а ГОРЊА ЛАМОВИТА

 

У недјељу, 09. 07. 2017. године, у Горњој Ламовитој у организацији Актива младих Мјесне организације Горња Ламовита одржан је турнир у одбојци на пијеску, а поводом отварања терена за овај спорт.

Млади овог мјеста одлучили су да употпуне садржај за дружење и игру, те заједничким снагама, поред осталих терена за спортске игре, направили и овај, за одбојку на пијеску.

Овом догађају одазвале су се колеге и из осталих Актива младих МО ДНС-а, а као гости присуствовали су Бојан Пећанац и Димитрије Вртић, секретар Организације младих ДНС-а за међународну сарадњу из Бања Луке. На турниру је учествовало 16 екипа, а побједу је однијела екипа „Плажа“.

На задовољство организатора, овом дружењу присуствовали су предсједник ДНС-а господин Марко Павић, предсједник ГО ДНС-а Приједор господин Миленко Ђаковић и предсједник Одбора младих ГО ДНС-а Приједор Душко Милетић, који су изразили своје задовољство окупљеним младим људима и на њиховој инцијативи да употпуне друштвени садржај свог мјеста.

Предсједник ОМ ГО ДНС-а Приједор истакао је да је ово најмлађи Актив у нашој организацији, али да су пуни идеја и ентузијазма за рад, те се нада доброј сарадњи и у наредном периоду.

Предсједник Актива младих МО Горња Ламовита, Дејан Прпош, захвалио се учесницима турнира и младима који су својим присуством увеличали ово дружење, те најавио да и за наредни период имају доста планова и идеја, које ће заједно са руководством ГО ДНС-а Приједор и Младима ГО ДНС-а Приједор тежити да остваре.

Close