ПРИЈЕДОР: ПОПОВИЋЕВА НА ЧЕЛУ ОДБОРА ЖЕНА ДНС-а ПРИЈЕДОР

ПРИЈЕДОР: ПОПОВИЋЕВА НА ЧЕЛУ ОДБОРА ЖЕНА ДНС-а ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ПОПОВИЋЕВА НА ЧЕЛУ ОДБОРА ЖЕНА ДНС-а ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ПОПОВИЋЕВА НА ЧЕЛУ ОДБОРА ЖЕНА ДНС-а ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ПОПОВИЋЕВА НА ЧЕЛУ ОДБОРА ЖЕНА ДНС-а ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ПОПОВИЋЕВА НА ЧЕЛУ ОДБОРА ЖЕНА ДНС-а ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ПОПОВИЋЕВА НА ЧЕЛУ ОДБОРА ЖЕНА ДНС-а ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ПОПОВИЋЕВА НА ЧЕЛУ ОДБОРА ЖЕНА ДНС-а ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ПОПОВИЋЕВА НА ЧЕЛУ ОДБОРА ЖЕНА ДНС-а ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ПОПОВИЋЕВА НА ЧЕЛУ ОДБОРА ЖЕНА ДНС-а ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ПОПОВИЋЕВА НА ЧЕЛУ ОДБОРА ЖЕНА ДНС-а ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ПОПОВИЋЕВА НА ЧЕЛУ ОДБОРА ЖЕНА ДНС-а ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ПОПОВИЋЕВА НА ЧЕЛУ ОДБОРА ЖЕНА ДНС-а ПРИЈЕДОР

ПРИЈЕДОР: ПОПОВИЋЕВА НА ЧЕЛУ ОДБОРА ЖЕНА ДНС-а ПРИЈЕДОР

У Приједору је синоћ (6.6.2017.) одржана констутитивна сједница Одбора жена  Градске организације Демократског народног савеза, на чијем челу је поново Славица Поповић. Секретар Одбора жена је Сандра Кусоњић.

Кандидата за предсједницу Славицу Поповић, која је била предсједница и у претходном мандату, предложио је предсједник Градске организације ДНС-а, Миленко Ђаковић, у складу са Статутом странке, и његов приједлог је једногласно усвојен.

Усвојен је и Пословник о раду Одбора жена ГО ДНС Приједорте изабрани  делегати за Изборну скупштину жена ДНС-а Републике Српске, која је заказана за 09.06.2017. године у Бања Луци.

Конститутивној сједници Одбора жена ГО ДНС Приједор присуствовала је и министар управе и локалне самоуправе  у Влади Републике Српске Лејла Решић, која је, у свом обраћању, рекла  да су жене у Демократског народном савезу препознате по својој вриједности, да су цијењене и поштоване и да обављају велики број функција.

Сједници су присуствовале чланице Одбора жена ДНС-а, углавном предсједнице актива жена у Мјесним организацијама, као и чланице у Одбору које су изабране по функцијама.

 

Close