ПРИЈЕДОР: ОСНОВАН АКТИВ МЛАДИХ МЈЕСНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ДНС-а ГОРЊА ЛАМОВИТА ПРИЈЕДОР: ОСНОВАН АКТИВ МЛАДИХ МЈЕСНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ДНС-а ГОРЊА ЛАМОВИТА ПРИЈЕДОР: ОСНОВАН АКТИВ МЛАДИХ МЈЕСНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ДНС-а ГОРЊА ЛАМОВИТА

ПРИЈЕДОР: ОСНОВАН АКТИВ МЛАДИХ МЈЕСНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ДНС-а ГОРЊА ЛАМОВИТА

 

Према плану активности Одбора младих ГО ДНС-а Приједор, предсједник Одбора, Душко Милетић, одржао је састанак младих у Активу мјесне организације Горња Ламовита.

Састанку је претходило неколико припремних, а у циљу оснивања Актива младих и у овој Мјесној организацији, како би се наставио континуитет раста Организације младих а тиме и ДНС-а.

Састанку је присуствовао велики број младих овог Мјесног одбора, на челу са предсједником Мјесног одбора Далибором Лајићем, који су овом приликом изабрали руководство Актива.

Као предсједник Актива младих Мјесне организације Горња Ламовита изабран је Дејан Прпош, за потпредсједнике Данило Стојаковић и Борислав Граховац, а за секретара Небојша Марић.

Предсједник Одбора младих ГО ДНС-а Приједор новом активу пожелио је добродошлицу у велику породицу ДНС-а те пожелио сретан и ефикасан рад на обострано задовољство.

Close