ПРИЈЕДОР: ОДРЖАНА СЈЕДНИЦА ОДБОРА ЖЕНА ГО ДНС ПРИЈЕДОР

ПРИЈЕДОР: ОДРЖАНА СЈЕДНИЦА ОДБОРА ЖЕНА ГО ДНС ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ОДРЖАНА СЈЕДНИЦА ОДБОРА ЖЕНА ГО ДНС ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ОДРЖАНА СЈЕДНИЦА ОДБОРА ЖЕНА ГО ДНС ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ОДРЖАНА СЈЕДНИЦА ОДБОРА ЖЕНА ГО ДНС ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ОДРЖАНА СЈЕДНИЦА ОДБОРА ЖЕНА ГО ДНС ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ОДРЖАНА СЈЕДНИЦА ОДБОРА ЖЕНА ГО ДНС ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ОДРЖАНА СЈЕДНИЦА ОДБОРА ЖЕНА ГО ДНС ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ОДРЖАНА СЈЕДНИЦА ОДБОРА ЖЕНА ГО ДНС ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ОДРЖАНА СЈЕДНИЦА ОДБОРА ЖЕНА ГО ДНС ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ОДРЖАНА СЈЕДНИЦА ОДБОРА ЖЕНА ГО ДНС ПРИЈЕДОР

ПРИЈЕДОР: ОДРЖАНА СЈЕДНИЦА ОДБОРА ЖЕНА ГО ДНС ПРИЈЕДОР

 

Одбор жена Градске организације ДНС-а Приједор, одржао је данас (02. 06. 2018. године) четврту сједницу Одбора жена.

Предсједница Одбора је упознала присутне да би Одбор жена требао да предложи 2 кандидаткиње за листу ДНС-а за предстојеће Опште изборе 2018. године. Присутни су обавјештени да је 31.05.2018. године одржана сједница Предсједништва жена и да су усаглашена три имена као приједлози и то: др Славица Поповић, предсједница Одбора и потпредсједнице Слађана Радаковић и Дијана Шобот. Ово су приједлози Предсједништва жена, и једногласно су усвојени.

„Сви приједлози су добри. Посебно ми је драго зато што на сваким изборима имамо различите приједлоге и квалитетне жене кандидате. Драго ми је и потпуно природно што је др Славица Поповић приједлог. Све предложене кандидаткиње имају моју подршку“, рекла је Лејла Решић, министарка у Влади РС.

„Ови приједлози Одбора жена иду на разматрање и усвајање на више нивое власти унутар Градске организације ДНС-а Приједор, Предсједништво и Градски одбор ГО ДНС-а“,рекла је Славица Поповић, предсједница Одбора жена.

Предсједница је упознала присутне да је по  важећем Правилнику о раду Одбора жена  потребно да се две чланице кооптирају у Одбор жена по функцији. Предложила је да се кооптирају Гордана Јекић, директорица вртића „Радост“ и Адријана Сајак-Кењало, чланица ГО странке и координатор за жене за изборне јединице 1, 2 и 3.

Сања Муњиза, замјеница предсједнице Одбора жена,  упознала је чланице Одбора о активности Изборног штаба Изборне јединице 1.

Close