ПРИЈЕДОР: ОДРЖАНА ДРУГА СЈЕДНИЦА ОДБОРА МЛАДИХ ГО ДНС-а ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ОДРЖАНА ДРУГА СЈЕДНИЦА ОДБОРА МЛАДИХ ГО ДНС-а ПРИЈЕДОР ПРИЈЕДОР: ОДРЖАНА ДРУГА СЈЕДНИЦА ОДБОРА МЛАДИХ ГО ДНС-а ПРИЈЕДОР

ПРИЈЕДОР: ОДРЖАНА ДРУГА СЈЕДНИЦА ОДБОРА МЛАДИХ ГО ДНС-а ПРИЈЕДОР

 

У сали Завода за изградњу града Приједор синоћ, 23. 06. 2017., одржана је 2. сједница Одбора младих Градске организације Демократског народног савеза Приједор.

Сједницу је водио предсједник ове организације Душко Милетић, а разматрало се о 6 тачака дневног реда.

Разматрајући по једној од тачака усвојена је измјена и допуна Пословника о раду Одбора младих који ће се упутити Градском одбору.

У протеклом периоду основан је нови Актив младих Мјесне организације Горња Ламовита, те се кренуло у активности предвиђене Планом рада за ову годину.

Једна од битних тачака била је избор руководства Одбора младих ГО ДНС-а Приједор. Приједлог предсједника Одбора једногласно је усвојен те су за потпредсједнике изабрани Соња Ившиновић, Александар Рапајић и Бојан Мартић. За секретара ове организације поново је изабрана Маја Врањеш, која је ову функцију обављала и у претходним мандатима.

Предсједник је сједницу закључио планом активности за наредни период у којем ће млади свих актива дати свој пуни допринос како би се исти реализовали.

Close