КОНВЕНЦИЈА ДНС-а

ПРИЈЕДОР-КОНВЕНЦИЈА ДНС-а-ПАВИЋ:ПРИЈЕДОР  ПРИМЈЕР КАКО ТРЕБА ВОДИТИ ЛОКАЛНУ ЗАЈЕДНИЦУ

ПРИЈЕДОР-КОНВЕНЦИЈА ДНС-а-ПАВИЋ:ПРИЈЕДОР  ПРИМЈЕР КАКО ТРЕБА ВОДИТИ ЛОКАЛНУ ЗАЈЕДНИЦУ

Предсједник Демократског народног савеза /ДНС/ и градоначелник Приједора Марко Павић изјавио је на страначкој конвенцији конвенцији уочи почетка предизборне кампање да је Приједор примјер и у Републици Српској и у БиХ па и   много шире како се треба водити једна локална заједница и како може бити успјешна.

„ДНС је основан 2000. године, а већ 2004. је добио повјерење Приједора. Ове године очекујем највећу могућу подршку Приједора ДНС-у у односу на све претходне изборе, а тиме и више одборника него сада“, рекао је Павић .

Он је додао да о свакоме говоре његова дјела и оно што је оставио иза себе за будуће генерације.

„Никад нисмо говор или о другма , а познато је да о свакоме говоре његова дјела и нека се свако осврне на своје резултате а ми се поносимо својима „рекао је Павић.

На конвенцији су представљени кандидати ДНС-а за одборнике Скупштине града Приједора и кандидат ове странке за градоначелника Приједора Миленко Ђаковић којег, према коалиционом споразуму, подржавају и СНСД и Социјалистичке партије.

„Они који критикују нека се окрену иза себе и погледају своје резултате.Од црне рупе на карти Европе до просперитетног града са бројним међународним сертификатима то је наше дјело и ми се тиме поносимо“ рекао је Ђаковић.

Носилац листе Демократског народног савеза на предстојећим локалним изборима у Приједору Душко Ивић је представљајући листу кандидата ДНС-а истакао да су на листи ове странке студенти, радници, привредници, представници борачке популације и ратних војних инвалида,те здравствени радници, просвјетари, пољопривредници, пензионери и спортисти.

„ Поносни смо на све оне које смо предложили да буду ваши представници у локалном парламенту и на одговорним функцијама у граду и сматрамо да је ово листа будућности“ казао је Ивић.

Он је нагласио и  да је од  2004.године  ,од када је на власти ДНС, у Приједору  створена  повољна политичка и безбједносна клима те јавно објаио да је с логан ДНС-а за локалне изборе који ће се у БиХ одржати 2. октобра је „Ријеч је ријеч – ми знамо како“.

На скупу је приказан филм о дванаест  година управљања Приједором под вођством ДНС-а под називом“  Наших дванаест година“.

 

Close