OДРЖАНА СЈЕДНИЦА ОДБОРА МЛАДИХ И ОБИЉЕЖЕН ДАН СТУДЕНАТА

OДРЖАНА СЈЕДНИЦА ОДБОРА МЛАДИХ И ОБИЉЕЖЕН ДАН СТУДЕНАТА OДРЖАНА СЈЕДНИЦА ОДБОРА МЛАДИХ И ОБИЉЕЖЕН ДАН СТУДЕНАТА OДРЖАНА СЈЕДНИЦА ОДБОРА МЛАДИХ И ОБИЉЕЖЕН ДАН СТУДЕНАТА OДРЖАНА СЈЕДНИЦА ОДБОРА МЛАДИХ И ОБИЉЕЖЕН ДАН СТУДЕНАТА OДРЖАНА СЈЕДНИЦА ОДБОРА МЛАДИХ И ОБИЉЕЖЕН ДАН СТУДЕНАТА OДРЖАНА СЈЕДНИЦА ОДБОРА МЛАДИХ И ОБИЉЕЖЕН ДАН СТУДЕНАТА OДРЖАНА СЈЕДНИЦА ОДБОРА МЛАДИХ И ОБИЉЕЖЕН ДАН СТУДЕНАТА

OДРЖАНА СЈЕДНИЦА ОДБОРА МЛАДИХ И ОБИЉЕЖЕН ДАН СТУДЕНАТА

 

Синоћ је у сали Завод за изградњу град одржана 3. сједница Одбора младих ГО ДНС-а Приједор. Сједници је присуствовао велики број чланова овог Одбора, а расправљало се по 6 тачака дневног реда.

Предсједник ОМ ГО ДНС-а Приједор, Душко Милетић упознао је присутне са проведеним активностима те изразио своје задовољство одзивом младих на догађања која се организују у нашем граду.
Овом приликом изабрана су три нова члана у Одбор млдих ГО ДНС-а Приједор: Дејан Прпош, Зора Марјановић и Јелена Шарић. Такође, изабрано је и 9 координатора Актива младих Мјесних организција чиме је комплетирно предсједништво овог органа.
Након сједнице Одбора, а поводом дана студената уприличено је уручивање чланских картица новим младим члановима, те учлањење студената. Новим члановима, поред руководств младих, добродошлицу су зажељели предсједник Градске организације ДНС-а Миленко Ђаковић и потпредсједница ГО Оливера  Брдар-Мирковић.

Предсједник ОМ ГО ДНС-а Приједор Душко Милетић истакао је да млади препознају рад и залагање ДНС-а, те да и нови чланови треба да буду активни и тако нам помогну да покушамо побољшти  систем обрзовања и положај младих у нашем друштву.

Close