Нови чланови ДНС-а

Нови чланови ДНС-а

Нови чланови ДНС-а

Како свакодневно пристижу нови чланови у Градску организацију Демократског народног савеза Приједор, након оне од 16. августа, синоћ (26.8.2016.) је организована нова додјела чланских карата новим члановима.

Предсједник Градске организације ДНС-а Приједор, Миленко Ђаковић, уручио је овом приликом преко четрдесет чланских картица. Додјела је почела у 19 часова у сали Завода за изградњу града Приједор. Присустни су били и потпредсједници ГО ДНС-а Приједор, Мирко Совиљ, Зоран Станисављевић и Ранко Вучковић, као и секретар Драгомир Пачариз.

Након ријечи добродошлице, предсједник ГО ДНС-а Приједор, Миленко Ђаковић, рекао је да се свакодневно учлањују нови људи јер су препознали ДНС као странку која ради за добробит града Приједора и јер желе да се и они придруже сложној породици ДНС-а и дају свој допринос развоју града у свим сегментима и областима.

„Драге страначке колеге, сада када сте дио једне сложне породице и дио једног функционалног тима, видјећете да се код нас све ради сложно, и посао и обавезе, али и дружења и славља. Након успјешно обављених задатака ДНС награђује своје чланове излетима, путовањима и лијепим дружењима“, казао је Ђаковић и додао да су врата ДНС-а, као и града Приједора увијек отворена свим добронамјерним људима.

„Они који имају лоше намјере, не требају ни ДНС-у, ни граду, јер људи у ДНС-у, све што раде, раде са добром намјером, часно и поштено и за добробит овог града“, рекао је на крају Ђаковић.

Са новопридошлим члановима Градска организација Демократског народног савеза Приједор има преко 12.800 чланова.

Close