МЛАДИ ДНС-а У АКЦИЈИ ПРИКУПЉАЊА ШКОЛСКОГ ПРИБОРА МЛАДИ ДНС-а У АКЦИЈИ ПРИКУПЉАЊА ШКОЛСКОГ ПРИБОРА МЛАДИ ДНС-а У АКЦИЈИ ПРИКУПЉАЊА ШКОЛСКОГ ПРИБОРА МЛАДИ ДНС-а У АКЦИЈИ ПРИКУПЉАЊА ШКОЛСКОГ ПРИБОРА МЛАДИ ДНС-а У АКЦИЈИ ПРИКУПЉАЊА ШКОЛСКОГ ПРИБОРА МЛАДИ ДНС-а У АКЦИЈИ ПРИКУПЉАЊА ШКОЛСКОГ ПРИБОРА

МЛАДИ ДНС-а У АКЦИЈИ ПРИКУПЉАЊА ШКОЛСКОГ ПРИБОРА

 

У периоду од 14. 08. до 25. 08. 2017. године у организацији Актива младих Мјесне организације Приједор 2 и Одбора младих ГО ДНС-а Приједор, већ континуирано, организована је акција прикупљања школског прибора.

Након прикупљања прибор је подјељен дјеци из вишечланих породица и у ЈУ „Центар Сунце“.

Млади ДНС-а се овом приликом захваљују онима који су се одазвали акцији и помогли да обрадујемо дјецу и бар на овакав начин, допринесемо лијепом почетку нове школске године.

Напомињемо да овакве акције, иако у организацији ДНС-а, не смију и не треба да буду страначке, већ да се укључе сви они који могу и желе да помогну и не само млади.

Нажалост живимо у времену у којем треба да организујемо овакве видове активности, а ова акција је само наш начин да покажемо да се може помоћи, ситницом, која некоме много значи.

Свим ученицима желимо срећну и успјешну школску годину.

Млади ДНС ГО Приједор

 

 

Close