КАРЛИЦА И ШОРМАЗ НОВИ ЧЛАНОВИ ДНС-а

КАРЛИЦА И ШОРМАЗ НОВИ ЧЛАНОВИ ДНС-а

КАРЛИЦА И ШОРМАЗ НОВИ ЧЛАНОВИ ДНС-а

Предсједник Демократског народног савеза Марко Павић и  актуелни градоначелник Приједора  и предсједник Градске организације Демократског народног савеза Приједора и кандидат за градоначелника Приједора Миленко Ђаковић пожељели су добродошлицу у редове ове странке и Дејану Карлици и Жељку Шормазу.

Њихов пријем у чланство ДНС-а оцијенили су као значајно опредјељење двојице младих Приједорчана да својим ауторитетом који су стекли у пословима којима се баве значајно допринесу раду странке и ширењу њеног угледа. То се посебно односи на област културе будући да је Карлица , поред тога што је професор историје  у Гимназији „ Свети Сава“ и дугогодишпњи члан СКУД „ Др Младен Стојановић“,а Жељко Шормаз умјетнички руководилац  у овом, једном од најстаријих културно-умјетничких друштава у БиХ.

Шормаз је потврдио да очекује да чланством у ДНС-у  може дати свој допринос у напретку шире друштвене заједнице односно напретку у свим аспектима дјеловања, а посебно у области културе и побошљању положаја и перспективе младих људи нашег града.

Close