ГО ДНС ПРИЈЕДОР-САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ: ЈЕДИНСТВО СТРАНКЕ И ОДБОРНИКА У ГРАДСКОЈ СКУПШТИНИ

У вријеме када се дезинформације много брже шире и у јавности, често због тога, врло брзо добију и предзнак „провјереног извора“ који потврђује њихову вјеродостојност, Градска организација ДНС Приједор обрац́а се јавности овим саопштењем.

Будући да се каже „да се само за добрим коњима прашина диже“, импонује занимање шире јавности и разних душебрижника за статус и будуц́и рад Клуба одборника Демократског народног савеза у Скупштини града Приједора.

Додуше, много би нам више импоновало да је то занимање везано за учешће у јавним расправама о разним стратешким документима које доноси Скупштина града Приједора, које се у том тијелу доносе усаглашено и често и са члановима скупштине који нису из реда владајуће већине.

Али пошто је интерес јавности много већи о томе да ли ће неко од чланова поменутог клуба промијенити своје страначко опредјељење, овим путем их обавјештавамо да је на посљедњем састанку предсједника Градске организације ДНС-а Приједор, Миленка Ђаковиц́а и колегијума предсједништва Градског одбора са члановима Клуба одборника ДНС-а потврђено потпуно јединство у раду и заједничком дјеловању свих поменутих актера дезинформација у оквиру ДНС-а.

Тиме су одбачени сви тенденциозни наводи, тачније дезинформације које ни овога пута као ни много пута раније нису успјели да дестабилизују ДНС и поколебају чланство са свих нивоа да у њих повјерују.

На овом састанку је уједно потврђено јединство и опредијељеност руководства и чланства странке у провођењу програмских циљева и задатака ДНС-а у предстојећем периоду те давању максималног доприноса наставку изградње комплетне структуре ДНС-а и постизања зацртаних циљева на Општим изборима 2018.године.

Градска организација ДНС Приједор

Извор: http://www.prijedordanas.com/?p=92143