ЂАКОВИЋ:  НЕ МИЈЕЊАТИ ОНЕ КОЈИ СУ ДО САДА УСПЈЕШНО ВОДИЛИ ГРАД

ЂАКОВИЋ: НЕ МИЈЕЊАТИ ОНЕ КОЈИ СУ ДО САДА УСПЈЕШНО ВОДИЛИ ГРАД

Предсједник градске организације Демократског народног савеза /ДНС/ и кандидат за градоначелника Приједора Миленко Ђаковић  изјавио је  вечерас на предизборној трибини у приградском насељу Чиркин Поље да сложна политичка породица ДНС-а представља кандидате и поручује својим бирачима да не мијењају оне који су до сад  успјешно водили овај град.

„Ми ћемо грађанима оком кампање  представити оно што смо урадили у протеклих 12 година и шта намјеравамо даље  и ,не дирајући  друге странке, своје поруке ћемо упутити својим бирачима“ рекао је Ђаковић.

Он је додао да ДНС ове године очекује добре резултате и убједљиву побједу у Приједору.

Носилац одборничке листе кандидата за  Скупштину града Душко Ивић је изјавио да су присутне грађане још једном подсјетили на резултате рада градске власти која је више од деценије била у рукама ДНС-а.

„ Ово је странка будућности која Приједору може да обезбиједи политички мир и економску стабилност“ рекао је Ивић.

Кандидат за одборника Ранко Јаковљевић је истакао да долази из реда пензионера те да ће се залагати за побољшање права и положаја ове популације и бољу здравствену заштиту.

„ Мислим да би пензионери требали да одморе и да младим људима ослободе радна мјеста да би могли да раде“ казао је Јаковљевић.

Жана Панић, мјештанка овог насеља и мајка троје дјеце истакла је да ће јој, уколико буде изабрана за одборника, будућност младих људи  бити приоритет.

Као подршка кандидатима ДНС-а  у Приједору, присутнима се обратио и предсјеник ДНС Републике Српске Марко Павић који је нагласио да на предстојећим изборима очекује највећу могућу подршку Приједора ДНС-у у односу на све претходне изборе, а тиме и више одборника него сада.

„Приједор је примјер и у Републици Српској и у БиХ како се треба водити једна локална заједница и како може бити успјешна.О свакоме говоре његова дјела и нека се свако осврне на своје резултате а ми се поносимо својима и оним што смо урадили у Приједору у протеклом периоду „рекао је Павић.

На скупу је приказан филм  под називом“  Наших дванаест година“.

Close