БН ТВ-ЂАКОВИЋ: ПРИЈЕДОР НАСТАВЉА УЗЛАЗНУ ПУТАЊУ

БН ТВ-ЂАКОВИЋ: ПРИЈЕДОР НАСТАВЉА УЗЛАЗНУ ПУТАЊУ

БН ТВ-ЂАКОВИЋ: ПРИЈЕДОР НАСТАВЉА УЗЛАЗНУ ПУТАЊУ

Пословно окружење Приједора, инвеститори и стварање повољног амбијента те привлачење нових инвестиција, биле су теме о којима је синоћ (24.11.2017.) говорио градоначелник Приједора и предсједник Градског одбора ДНС Приједор Миленко Ђаковић, у емисији „Изазови“ БН телевизије, која је била посвећена стању у локалним заједницама и односом Владе према њима.

Градоначелник Приједора је подсјетио на реализоване пројекте али и на будуће програме као што су  „Црно врело“, који се ради у сарадњи  са градом Бања Лука како би се побољшало водоснабдјевање за грађане овог подручја.

„Град Приједор и у наредном периоду иде узлазном путањом и то је, између осталог мисија ове градске управе, која Приједор успјешно води већ неколико година. Доказ за то је БФЦ сертификат који је потврда да смо на правом путу и да за нас знају инвеститори“ изјавио је, овом приликом Ђаковић.

Савез општина и градова ће тражити да се промјени проценат прерасподјеле средстава од индиректног опорезивању и да се за 5% повећа добит за општине и градове, један је од закључака синоћне емисије.

Close