АКТИВ ЖЕНА ДНС-а: ОКРУГЛИ СТО О ПРАВИМА ПОТРОШАЧА

АКТИВ ЖЕНА ДНС-а: ОКРУГЛИ СТО О ПРАВИМА ПОТРОШАЧА

АКТИВ ЖЕНА ДНС-а: ОКРУГЛИ СТО О ПРАВИМА ПОТРОШАЧА

 

Актив жена приједорског ДНС-а Мјесне заједнице Приједор центар приредио је синоћ, у сали Завода за изградњу града, округли сто на тему права и заштите потрошача, који је окупио и представнице других политичких партија и заинтересованих удружења.

Предсједница Мјесног одбора Актива жена ДНС-а Милена Марић Цигановић изјавила је да ова тема није случајно изабрана јер се, како је нагласила, подједнако односи на све нас, било да је ријеч о купцима или трговцима и даваоцима услуга. Уводно излагање на ову тему поднијела је Муриса Марић, извршна директорица приједорског Удужења грађана „Дон“, која каже да канцеларију овог удружења, не рачунајући позиве преко друштвених мрежа и интернета, дневно посјети тридесетак незадовољних купаца.

– Кад је ријеч о заштити потрошача, Приједор, међутим, одскаче од других заједница и он је, у том контексту, добра републичка прича – констатовала је Марићева и додала да је Удружење “Дон” увијек отворено за оне који сматрају да су оштећена и закинута страна у купопродајним односима.

Close